A la recerca del JOC PERDUT

El Joc Perdut és un programa escolar en horari lectiu de l'Ajuntament de Barcelona que recupera els jocs de carrer per a l’alumnat d’educació infantil per fomentar el joc compartit i l’establiment de noves relacions d’amistat entre els infants, facilitant que es relacionin amb altres centres educatius.

Ajuntament de Barcelona

Durant quatre dies, en diferents places de la ciutat, els escolars posen en pràctica els jocs apresos durant el curs a l’escola, que s’engloben en quatre tipologies: cançons de repartir, formes electives, jocs musicats i jocs motrius. Al cap dels quatre dies es realitzaran 8 jugades de prop de 650 nens i nenes cadascuna, un total de 5.138 escolars de 138 centres escolars.

Més info a info@jocperdut.com

Més de 25 anys recuperant i compartint el joc popular i tradicional. 

La Capicua és l'encarregada de posar la música i l'animació des de l'escenari d'aquest clàssic de les escoles de Barcelona. 

Silvia Dotti

Cap de projecte

Actualment, Silvia Dotti és la cap de projecte de l'activitat Corre, Salta, Juga- Joc Perdut. Se sent privilegiada de poder ser una peça estratègica de l'engranatge complex que conforma l'activitat.

"Em declaro una ferma admiradora d'aquesta activitat tan preciosa i màgica a on el gaudi es multiplica entre petits i grans. Em sento molt agraïda de poder formar part d'aquest projecte que durant quatre dies comparteix i reparteix esport, alegria i moviment a les places de la ciutat."

 

Logo

©Copyright. Todos los derechos reservados

669 602 714    -   info@ciacapicua.com